Friday, November 18, 2011

memori

kalau memori otak macam memori laptop.
kan bagus kita boleh delete memori
yang kita tak nak dalam hidup kita.

3 bom bom:

halif long said...

memori yang kita xnak tu la memori yang banyak beri pengajaran kepada kita...

then, lepas delete memori dlm laptop tu jgn lupa buka recycle bin, pastu delete skali lg...sbb anyone boleh restore balik memori tu kalau x didelete..

then, bom bom ni lebih panjang drpd entry..

::KAKAIRINA:: said...

yup betul,walaupun pahit,
tapi itulah maksudnya kita belajar sesuatu kn alip ?

aku format je terus ..senang :)

haha..komen aku lagi panjang dari entri.ehehe

::KAKAIRINA:: said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment