Wednesday, May 5, 2010

2nd tag

1. adakah anda rasa hot?
hot?sekarang taklah.tadi masa cuci kolam dan mencangkul hot lah sebab panas terik =)

2. upload wallpaper laptop yg anda gunakan sekarang & berikan sebab

tak de reason la.maybe sebab design dia polkadot kot.


3. kali terakhir mkn pizza
last month.buat delivery domino piza dengan tika,acik aina dan uzma.

4. lagu terakhir anda dengar
lagu blog aku =).
ramai yang cakap best (bangga diri).
walaupun seorang budak cakap lagu ni buat dia nak tidur.

5. apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
try betulkan external aku.entah hape-hape.dia tengah demam.kesian external aku

6. selain nama sendiri anda dipanggil dgn nama apa?
kakai(nama ex facebook).kai.ina(auw..sopan gitu.haha).adik(opsss)

7. tag lagi 4 orang

1. kecut perut.
2. acik aina
3. ain
4. sakinah

8. berikan 5 perkara yg anda tahu tentang org yg mengetag anda

-budak kelas G.
-dia budak ganu.
-dia ada kamera dslr.
-dia suka katak
-dia cakap dia hendak duduk luar tahun depan.haha

p/s:piqa ..dah jawab dah.second tag.u macam tahu je i tengah bosan.wee~


2 bom bom:

aien_Raz said...

nanti ak amek... hehe...

gadis merah jambu said...

weh ako kn buat apa ni?haha

Post a Comment