Friday, December 2, 2011

perihal link belog.

sebelum maghrib tadi.
gua fikir,gua tekad gua nak tukar link belog.
maka link belog gua sudah bertukar.
gua ingat,kawan2 gua aje akan ada problem untuk membaca belog gua.
gua tak sangka gua pun akan ada masalah.
see,link belog yang kompem gua akan baca kalau diorang updet hilang.
inilah akibat perangai berani mati.
serius lepas ni,gua tak tukar link lagi.
nasib baek ipgm mates tu senang gak gua nak usaha sebab ramai
student maktab gua buat belog


belog gua ni tak best.
jadi gua tak kesahlah
ada orang baca ke tak baca ke.
gua bukan ahli nuftang pon untuk buat duit dengan belog.
haha..




5 bom bom:

Farhana Sukre said...

Hehe...suka ayat last tu..aku pun dah remove nuffnang sebab aku rasa, blog aku bukan untuk buat duit..

k.h.a.l.i.l.a said...

halluuuu khai. kenapa tukar link?? hehe

halif long said...

wind0w xp lg ke berg...come on la berg...come on...hahaha...

halif long said...

xkan window xp lg berg...come on la berg..

::khrnmzln:: said...

hehe..sebab peribadi,tapi taklah penting manapun :)

Post a Comment